Stay Connected

ajanhallinta, itsensä johtaminen, hyvät rutiinit
Lukupiiri itsensä johtamisen ja kasvun ystäville Tampereella

Lukupiiri itsensä johtamisen ja kasvun ystäville Tampereella

  • 10 marraskuun, 2020
  • by

Oletko kiinnostunut itsensä johtamisen teemoista? Haluatko parantaa suoritustasi työssä tai harrastuksiesi parissa?  Haluatko verkostoitua muiden samanhenkisten ihmisten kanssa?

Tampereen keskustassa aloittaa joulukuun alussa lukupiiri kasvun ystäville.  Lukupiirin tarkoitus on motivoida säännölliseen lukemiseen sekä auttaa ryhmän jäseniä henkilökohtaiseen kasvuun. Tutkimusten perusteella tiedämme, että eri teemojen käsittely pienryhmässä parantaa oppimista ja uuden asian sisäistämistä.

Lukupiirissä käsiteltävät teemat

Lukupiirin teemoja ovat itsensä johtaminen, ammatillinen ja henkilökohtainen kasvu sekä jatkuva uuden oppiminen. Lisäksi luemme kirjoja, jotka käsittelevät talous- ja yrittäjyysteemoja. Valtaosa lukupiirin kirjoista on saatavilla myös äänikirjoina. Lukupiiri on avoin kaikille näistä aihealueista kiinnostuneille. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tampereen keskustassa sijaitsevan PlatForm6:n tiloissa. Lukupiirin ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 8.12.2020.

Lukupiirin voit tulla mukaan – olitpa sitten lukuharrastuksen aloittelija – tai jo lähes kaiken lukenut konkari, tule rikastuttamaan keskustelua omalla persoonallasi ja osaamisellasi. Lukupiiriin mahtuu mukaan noin 10 jäsentä. Lukupiirissä ei ole osallistumismaksua. (Vaikkakin vastaavat lukupiirit maksavat lähes 2000€ vuodessa.) 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Senja Luoma, 0445610995
Senja.luoma@gmail.com

Lukupiirin ohjaajana toimii yrittäjä & viestinnän ammattilainen Senja Luoma. Senja on järjestänyt useita aihealueen pienryhmiä, tilaisuuksia ja koulutuksia. 

Comments Off

You may also Like

Kirjoittaja

Olen Senja Luoma, tällä blogilla kirjoittelen ajanhallinnasta, itsensä johtamisen eri teemoista sekä tiedotan tulevista tapahtumista.

Instagram

×