Stay Connected

ajanhallinta, itsensä johtaminen, hyvät rutiinit
Itsensä johtamisen kesäkoulu Riihimäellä

Itsensä johtamisen kesäkoulu Riihimäellä

  • 07 kesäkuun, 2020
  • by

Oletko kiinnostunut itsensä johtamisen teemoista? Haluatko kirkastaa tavoitteesi ja saavuttaa ne? Haluatko luoda parempia rutiineja ja löytää niille myös aikaa? Tai haluatko vain löytää uutta innostusta elämääsi?

Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä – niin itsensä johtamisen kesäkoulu on tarkoitettu juuri sinulle! Kesäkoulu kokoontuu heinäkuussa neljänä maanantai-iltana. Kesäkoulun teemoja ovat mm. tavoitteiden asettaminen, ajanhallinta, hyvien rutiineiden luominen, oppiminen sekä ajattelun vaikutus toimintaan.

Kesäkoulun tapaamiset koostuvat alustuksista, videomateriaaleista, tehtävistä ja yhteisestä keskustelusta. Kesäkoulu on luonteelta vuorovaikutteinen – uuden oivaltaminen tapahtuu ensisijaisesti ajatustenvaihdon, sparrailun ja jakamisen kautta, koska on todettu, että samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten muodostama pieni verkosto on usein kaikkein tehokkain oppimisen muoto. Tavoitteena on, että kesäkoulun jälkeen osallistuja ymmärtää ja pystyy toteuttamaan itseään paremmin.

Kesäkouluun voit tulla mukaan – olitpa sitten aihealueen ensikertalainen – tai jo kokenut konkari, tule rikastuttamaan keskustelua omalla osaamisellasi ja persoonallasi.

Kesäkoulu kokoontuu Riihimäen keskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 10 (entiset CGI:n tilat) . Kesäkoulu edellyttää lähtökohtaisesti fyysistä läsnäoloa. Koronaturvallisuus on huomioitu. Koulutuksen hinta on 199€

Kesäkoulun kokoontumiset:

Ma 6.7. kello 18 – 20

Ma 13.7. kello 18 – 20

Ma 20.7. kello 18 – 20

Ma 27.7. kello 18 – 20

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:


Senja Luoma, 0445610995
Senja.luoma@gmail.com

Kesäkoulun järjestäjänä ja emäntänä toimii Senja Luoma. Senja on opiskellut itsensä johtamisen teemoja aktiivisesti yli viiden vuoden ajan, sekä järjestänyt useita aihealueen tilaisuuksia ja koulutuksia.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kirjoittaja

Olen Senja Luoma, tällä blogilla kirjoittelen ajanhallinnasta, itsensä johtamisen eri teemoista sekä tiedotan tulevista tapahtumista.

Instagram

×